top of page

Міжнародний арбітраж як інструмент захисту інтересів бізнесу

Адвокат Подільського юридичного центру Олександр Оскома прийняв участь в практикумі “Міжнародний арбітраж як інструмент захисту інтересів бізнесу”, який проводився 17 травня 2019 року Міжнародним комерційним арбітражним судом при Торгово-промисловій палаті України (ICAC) в м. Хмельницький.

До участі в заході були запрошенні корпоративні юристи (in-house), адвокати, бухгалтери та менеджери по ЗЕД-діяльності компаній західного регіону.

Серед питань, які винесенні на захід та стали предметом плідного обговорення, були питання оптимальних технік юридичного супроводу ЗЕД-контрактів (сучасні стандарти підготовки ЗЕД-контрактів; ТОП 5 ризиків для юриста (бухгалтера, менеджера ЗЕД) при складанні та виконанні ЗЕД-контрактів; правові позиції Верховного Суду з питань підтримки арбітражу та їх наслідки для подальшої практики тощо), підсумки застосування нового арбітражного законодавства а також майстер-клас з практики складання арбітражних застережень у ЗЕД-контрактах.

Юридичний супровід зовнішньоекономічної діяльності є одним з пріоритетних напрямів діяльності Подільського Юридичного Центру.


21 перегляд
bottom of page