top of page

170000 Гривень Мають Виплатити Поліцейському за Затримку Вихідної Допомоги | Військовий Адвокат

Верховний Суд залишив в силі рішення суду І інстанції про стягнення на користь колишнього майора поліції компенсацію за затримку виплати одноразової грошової допомоги при звільненні у розмірі 170 тис. грн.



За обставинами справи при звільненні зі служби майору поліції не виплатили вихідну допомогу. За рішенням суду йому була присуджена така виплату.

Національна поліція фактично провела повний розрахунок з майором зі спливом 5 місяців після звільнення, що стало підставою для стягнення компенсації за затримку розрахунку відповідно до ст.117 КЗпП України.



З метою стягнення з Національної поліції середнього заробітку за час непроведення повного розрахунку при звільненні майор звернувся до суду. За рішенням суду І інстанції йому була присуджена компенсація у розмірі 170 тис. грн.

Верховний Суд підтвердив таке рішення.

Судом зроблений висновок що, відповідальність за несвоєчасний розрахунок настає у разі несвоєчасних виплат усіх сум, що належали службовцю на день звільнення, незалежно від того, чи є вони складовою грошового забезпечення і чи мають вони періодичний характер (заробітна плата, компенсація за невикористані дні відпустки, вихідна допомога тощо).


Компенсації за несвоєчасну виплату вихідної допомоги (одноразової грошової допомоги при звільненні) мають отримувати не тільки звільнені зі служби поліцейські, а й військовослужбовці. Нагадаємо нещодавно Апеляціний суд задовільнив апеляційну скаргу військових адвокатів Подільського юридичного центру. Тоді Суд Присудив Військовому 100000 Гривень за Невірний Розрахунок При Звільненні

Не знаєте де знайти Військового Адвоката для допомоги звернення до суду?

Професійні адвокати Подільського юридичного центру вже чекають на Вас!

Телефонуйте, пишіть чи звертайтесь до нас в ЧАТ (вікно «Напишіть нам» )!



Вас може зацікавити:



3 147 переглядів
bottom of page